onsdag 1 juni 2011

Lätt som en plätt, Mille!

Snaskmedias sanningsvittne

Enligt gangstern  Mille Marcovic och hans vänner Thomas Sjöberg och Deanne Rauscher (författarna till "boken" Den ofrivilliga monarken), var det i början att 90-talet som de påstår att kungen besökte gangsterns strippklubb i Stockholm. Från dessa besök skall det finnas bilder.
-Jag är helt övertygad om att bilderna på kungen verkligen finns. De behöver inte alls vara särskilt "känsliga bilder", men det faktum att kungen försöker mörka faktiska omständigheter kommer att avslöjas då, säger Thomas Sjöberg. (SVT).
-Nu är inte jag medförfattare till boken om Markovic men jag vet att bilderna ska publiceras. Folk som är intresserade kommer att få betala 17 kronor och 50 öre för att gå in och titta, säger han.
Bilderna kommer alltså inte att publiceras i boken, som skrivs av
Beata Hansson och just Deanne Rauscher.
Bokförlaget som ska publicera boken om Milan Markovic skulle väl aldrig kunna tänka sig att publicera bilderna på kungen, säger Thomas Sjöberg.
Nu kommer det inte att bli några problem för Mille. Den första digitalkameran för kommersiellt bruk kom 1990, så Mille har naturligtvis använt gammal teknik. Naturligtvis har han kvar negativ eller originalfilm, vilket är ovederhäftiga bevismaterial och i stort sett omöjliga att manipulera.
Att lägga ut dem på en betalsida i Serbien ger ett bevisvärde lika med noll. Lika med noll är det också om bilderna är tagna med digitalkamera. Allt flera domstolar accepterar inte digitala bilder som bevis, eftersom de är så lätta att förfalska
(DN)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.