måndag 10 april 2017

White Helmets arbetar för ISIS

Jag har tidigare hävdat att Oscars belönade och västfinansierade "räddningstjänsten" White Helmets är en del av Al Qaeda och bara finns i områden kontrollerade av terrororganisationen. Jag skrev om gruppen när de fick Right Livelhood Award. Det fanns också starka krafter för att gruppen skulle få Nobels Fredspris. Även om misstankar funnits har jag inte sett nägra bevis för att White Helmets också arbetar i områden kontrollerade av ISIS. Inte förrän den här videon dök upp.

Det är en propaganda video gjord av ISIS 2015 i den av gruppen kontrollerade staden Halab. Man använder sig av den kidnappade brittiska journalisten John Cantlie, som reporter. I inslaget förekommer en drönar attack (8 min in i filmen) och efterverkningarna av denna. Där dyker plötsligt ett antal "White Helmets" upp!!!
Vilka slutsatser ska man dra av att en organisation som fått närmare 100 miljoner kronor i stöd regeringar och organisationer i väst finns inte bara hos Al Qaeda och systerorganisationer, men också hos kusinen ISIS?
Det är dags för politiker och media att se att kejsaren är naken och sluta stödja ett krig som nu går vidare efter en ny "false flag" historia, som bl a inbegriper White Helmets.
Man måste inse att det inte hjälper att förbjuda enskilda människor att stödja terrororganisationer, så länge själva cancersvulsten finns kvar och den finansieras av "våra vänner" i USA, Saudiarabien, UK, Turkiet, EU, Nato.
Nu gör man sitt bästa för att döda doktorn som bekämpar cancern. Donald Trump har visat sig vara Donald Dump, men ingen vågar tala om för honom att han är naken.

2 kommentarer:

  1. Halab, det är väl Aleppo på arabiska? Kontrollerades staden av IS 2015?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uppenbart att videon handlar om ISIS östra Aleppo var ockuperat av terrorister av vilka ISIS var en grupp. Visste inte att Halab var samma som Aleppo. Man lär sig alltid något nytt

      Radera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.