lördag 8 april 2017

Allt talar för att "gasattacken" var "false flag"


I gårnatt skickade Donald Trump missiler mot en flygbas i Syrien som svar på den s k gasattacken tidigare i veckan. Än en gång tar sig USA friheten att agera "världspolis" i strid med internationell lag. Detta är i och för sig inte förvånande, eftersom denna typ av lagar inte gäller Imperiet och dess underhuggare i Nato, Saudiarabien och Israel.
Donald Trump blev så emotionell när han såg bilder på döda barn i Khan Sheikhoun att han var tvungen att bomba och föra oss ett steg närmare WW3. Han inte ens beklagade att hans eget flygvapen dödat 200 civila, varav många kvinnor och barn i Mosul.
Jag har fortfarande inte sett ett enda bevis som underbygger anklagelserna mot Assad och Syrien från politiker och etablerade medier. 
Jag skrev själv om "gasattacken" i Khan Sheikhoun i Idlib provinsen i Syrien. Där noterar jag att INGET talar för att Syrien genomfört attacken och ALLT talar för att det är rebellerna. Trots att jag läst mycket de senaste dagarna, har jag inte hittat ett enda handfast bevis. Bara påståenden och spekulationer för att motivera denna allt för snabba slutsatsen om vem som utfört massakern.
Även om alla gasmolnen skingrats, har inte alla frågetecken rätats ut, avslutade min förra artikel med. jag skrev också:
"Platsen där offren finns verkar inte vara i ett bostadsområde, utan vid typ lagerlokaler. Se tunneln insprängd i berget i bakgrunden på bilden nedan."
Så läste jag den emotionella artikeln av Terese Christiansson i Dagens Nyheter, där hon berättar att hennes sambos släktingar dödats vid attacken. Enligt artikeln ägde bombanfallet rum tidigt på morgonen.
Efter att ha kollat runt på lite olika källor hittade jag på två ställen uppgiften att det hade skett 6.30 lokal tid.
Detta fick mig att fundera på bilder och filmer jag sett från händelsen, bl a videon som vidstående bild är hämtad ifrån.
Frågan jag ställde mig var, vad gjorde alla dessa barn och unga män på denna plats 6.30 på morgonen. Var fanns deras mammor och pappor. Jag har hittills bara sett en pappa med två barn i famnen, som ska ha dödats vid tillfället. Det slog mig att detta är en ganska stor kontrast mot bilder jag sett från Gaza, Jemen och Ukraina med döda barn och förkrossade föräldrar. Nästan alla skadade eller döda och övriga som syns på filmer verkar vara barn eller unga män.
Förinspelad?
En av de filmer som visades i många media var en film från ett sjukhus med Shajul Islam, den f d doktorn som blivit av med sin läkarlegitimation i UK och är misstänkt inblandning i kidnapping av två journalister.
Filmen är tio minuter lång och har analyserats minut för minut. Iakttagelserna är intressanta. Filmen ska ha laddats upp cirka 5 timmar efter den påstådda attacken. 
Denis O'Brien gjorde tidigare samma analysen av den påstådda gasattacken i Ghouta 2013, som visade sig vara "false flag" och utfört av terroristerna.
Hans slutsats är att filmen inte kan vara gjord samma dag som den är uppladdad.
1: Filmen har spelats in under en tidsperiod på minst 5 timmar. Eftersom delar är filmad utomhus kan man se hur skuggan förflyttar sig. Filmen ska dessutom redigeras innan den läggs ut. Det fanns med andra ord inte en chans att hinna med detta mellan attacken och publiceringen.
2:Livet på gatan utanför synes inte påverad av en gasattacken. Vardagen verkar pågå som vanligt.
Hans analys av de skador offren uppvisar kan jag inte bedöma, men däremot att titta på filmen utifrån minutanteckningarna.
O'Briens slutsats är att att filmen måste vara gjord minst en dag tidigare
(Analysen och filmen finns här)
Eftersom Idlib och området omkring är största Al Qeda fästet sedan Aleppo besegrades, utsätts det för regelbundet återkommande flygangrepp från regeringssidan. Detta var något man absolut kunde använda sig av om man ville genomföra en "false flag" aktion.
Syrien är förvisso part i målet, men enligt deras utrikesminister Walid Muallem genomfördes flyganfallen mot Khan Sheikhoun kl 11, alltså 4,5 timmar efter den påstådda gasattacken.

White Helmets grottor
En annan som grävt i händelserna är Petri Krohn, som gjort en mycket ingående analys väl värd att läsa. "Chemical Attack Khan Sheikhoun" Där har man bl a analyserat platsen där ovanstående bilder och filmer anknutna till dessa är tagna och kommit fram till att det är vid "White Helmets grottor", 2 km utanför staden.Där finns inget sjukhus i dagsläget, utan endast inne i staden, där ovanstående film med Shaluj Islam är tagen. Så varför frakta folk ut från staden, bort från sjukhuset?

Det är enligt uppgift ett stort grottkomplex i berget, som ständigt har byggts ut. Kanske ett lämpligt ställe att förvara människor?
Enligt uppgifter, som fanns tillgängliga innan "gasattacken", kidnappades 250 människor från Khattab and Majdal och fördes till Khan Sheikhoun när terroristerna tvingades retirera. Man kan då fundera på avsaknaden av föräldrar och sörjande till barnen på marken vid "White Helmets grottor".
Det finns också bilder på barn som uppvisar sårskador i huvudet, vilket naturligtvis kan ha uppkommit om de ramla medvetslösa till följd av gasen, men i tillägg till ovanstående blir man misstänksam.

Till detta kommer skriken om "sarin" i de första rapporterna, trots att White Helmets måste ha vetat att det inte rörde sig om sarin. De hade då förmodligen varit döda innan de hann filma, eftersom de saknade riktig skyddsutrustning.
Genom "Läkare utan gränser" försorg om en del skadade till sjukhus i Turkiet, där man konstaterar att två olika gaser verkar ha använts.
Ovanstående är mycket mer trovärdigt än "Assad bombed his own people" och tyder på att oskylda människor offrats i ett cyniskt "flase flag", precis som i Ghouta 2013.
Att USA:s president, statschefer i EU och andra ledande politiker, liksom MSM, svalde betet med hull och hår, kommer att inspirera terroristerna att göra samma sak igen.
Idioten Trump gjorde terroristerna en stor tjänst

1 kommentar:

  1. Man såg direkt på videon att den var fejk och det måste varit uppenbart även för USA:s experter. Trots detta så väljer alltså Trump att bomba även om det närmast kan liknas vid en symbolhandling då verkan var närmast obefintlig. Varför gör man detta? Bombningen var ett militärtekniskt fiasko och de militärer som låg bakom måste ju fått direktiv från något håll att göra denna ineffektiva "symbolbombning" säkert för att visa hemmaopinionen i USA att Trump inte är en "mjukis". Troligtvis tystar detta de mera blodtörstiga inom bombhögern i USA och det kanske lugnar sig snart. Osvuret är dock bäst det kan ju vara så att Trump nu gett vika för NWO, Saudi, Turkiet och Israel och då har vi bistra tider att se fram emot med en lättlurad ledning i USA som agerar utan tanke.

    Benny

    SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.