tisdag 13 oktober 2015

Svensk hök försvarar USA och Natos krigspolitik

"Moderata rebeller" i Al Nusra mördar shiamuslimer

Sveriges värsta krighetsande hök och Nato-anhängare heter passande nog Hökmark med Gunnar i förnamn. Han sitter i EU-parlamentet som representant för Moderaterna. Idag har han en debattartikel i Aftonbladet, som är något av det mest enögda och lögnaktiga jag läst på länge . Hela inlägget syftar till att försvara USA och Natos aggressiva krigspolitik.
Hökmark tar avsats i Ukraina. Hans enögda, cyklopiska värld är naturligtvis Krim ockuperat av Ryssland. Inte med ett ord nämner han att folket på Krim vill tillhöra Ryssland och faktiskt folkomröstat om det. Efterföljande opinionsundersökningar (Forbes) visar att nästan alla är nöjda över att få lämna Ukraina och dessutom följde övergången internationella regler. (OldWolf)
Precis som alla andra av Natos kommunkatörer underlåter han att nämna att det som hände i Ukraina var en statskupp, orkesterad av hans vänner i Washington. Och det var detta som startade utvecklingen både på Krim och i östra Ukraina.
Gunnar Hökmark
Inte ett ord om bombningar av bostäder, skolor, sjukhus, infrastruktur, döda civila, inklusive kvinnor och barn. Inte ett ord om den uppenbart fascistiska regimen i Kiev. Inte ett ord om mördade och fängslade journalister, stängning av radiokanaler och TV-stationer.
Nu är jag naturligtvis inte förvånad över hans ensidighet, eftersom jag vet att han har en agenda och att han lider av allvarlig ryssfobi. Tyvärr tror många att det han skriver är sant och att hans vänner är snövita, oskulder och Putin är in håle.
Nu handlar hans debattartikel inte om Ukraina, utan om Syrien. Som en gammal vevgrammofon med hack i skivan upprepar han vad lärt sig av sina uppdragsgivare att skriva; Assad är en mördare och har ansvar på 300 000 döda och den påföljande flyktingkatastrofen.
Som jag visade i den här bloggen var ett systemskifte i Irak, Libyen och Syrien sedan länge beställt av CIA. Redan 2 år innan kriget startade började man träna rebeller. Tack vare Wikileaks vet vi att mellan 2006 och 2010 satsade USA 105 miljoner kronor för ett regimskifte. Pengarna användes bl a till att utbilda och rekrytera aktivister, journalister och rebeller.
Jag vill inte påstå att Assad är en duvunge och han har säkert ett och annat på sitt samvete. Men det var inte Assad som startade kriget i Syrien. Den som bemödar sig att läsa på lite och annat än det som MSM skriver, vet att revolten i Syrien följde exakt det som hände i Libyen och sedan också i Ukraina. Beväpnade grupper gömde sig bland fredliga demonstranter och började skjuta mot polisen. Precis som i Libyen fanns plötsligt en hel hord av beväpnade män, redo att börja slåss mot regimen.
Så Gunnar Hökmark, revolten var planerad i detalj hos dina vänner i Washington.
I Hökmarks värld är Assad grymmare än ISIS. Det är inte att begära att denna enögde hök ska berätta att Assads regim nästan är den enda sekulära regimen som är kvar i MÖ efter dödande av Gaddafi och Hussein.
Sedan försöker han inbilla sina läsare att de flygförbudszoner hans vänner vill upprätta är till för att skydda flyktingar. Var det för att skydda flyktingar dessa zoner upprättades i Libyen?
Ett älsklingsord bland Natos vänner är "intervention". Syrien är en suverän stat. Landet är medlem i FN. Assad är begärt hjälp från Ryssland. Därmed agerar också Ryssland in enlighet med internationell lag, vilket inte USA och dess allierade gör.
I Hökmarks värld gäller denna lag enbart andra, aldrig USA och Nato.
ISIS kan inte längre köra omkring med sina nya Toyotas
Slutligen gulligullar han om Europas ansträngningar att få till en fredlig lösning i Syrien. Man startar ett krig. När Ryssland redan för flera år sedan erbjöd sig att medla med Assad, tackade man nej, eftersom man trodde man snabbt skulle få honom på knä. Ett försök att skapa fred genom att få någon att ge upp efter att ha sett vad som hänt i Irak och Libyen med deras ledare, är oerhört naivt.
Några allvarliga försök från EU:s sida att skapa fred har inte gjorts med mindre än att Assad ger upp.
För den som följer utvecklingen i Syrien är det uppenbart att USA och dess 62 allierade låtsasbombat ISIS i över ett år. Dessutom har Hökmarks "moderata" rebeller allierat sig med terroristerna i Al Quadas systerorganisation i Syrien, Al Nusra. Det var alltså denna organisation man gick till krig mot i Afghanistan och sedermera beskyllde Saddam Hussein för att stödja. Detta resulterade i 2 000 000 döda. Nu allierar man sig med dom i kampen för att störta Assad. Jag saknar egentligen ord!
Nu låter inte Ryssland vare ISIS eller Al Nusra vara i fred. På en vecka har man orsakat dessa jihadister och mördare större skada än USA gjort på ett år. De kan inte lägre köra omkring öppet i öknen med sina splitternya Toyotas.
Nej, Gunnar Hökmark, du är den typen av kommunikatörer jag föraktar mest, eftersom du sitter innenmed kunskap som du väljer att förtiga för att uppnå det ultimata mål, ett svenskt medlemskap i krigsmakten NATO.
Du följer troget den mall du och dina kollegor fått för ändamålet, där det gäller att hålla fast vid och upprepa lögner på känt Goebbels manér4 kommentarer:

 1. Och denna vidriga lögnare Hökmark föds av oss skattebetalare! Att utelämna relevanta fakta är ju hur MSM-medier och politiker jobbar. Ett av de värre illdåden under Natos bombningar av Libyen i Sirte dog ett okänt antal tusen kvinnor och barn i Natos bombmattor. Samma typer som låg bakom detta illdåd kritiserar alltså Ryssland för att dem bombar bevisade terrorister....propagandans värld är fantastisk och det är psykopater som Hökmark som gör att sådant som Sirte är möjligt.

  Benny

  SvaraRadera
 2. Bra att du lyfter fram den äcklige höken!

  /Skvitt

  SvaraRadera
 3. Open Society har blivit hackade och deras interna värdering av Hökmark är positiv (mao underkänt ur svenskt perspektiv)
  https://www.voat.co/v/European/comments/1236390
  http://www.friatider.se/svenska-politiker-mest-soros-lojala

  SvaraRadera
 4. Det ska bli spännande att bege sig till Damaskus nu i oktober. Där anordnas en fredskonferens av den syriska fredskommittén och Världsfredsrådet. Jag är inbjuden talare.

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.