torsdag 3 november 2011

Libyen idag - kaos och skräck


Gammelvargen är en av dem som varnat för vad som kommer att hända den dagen NTC har full kontroll över landet. Vi har hämtat information från olika medier runt om i världen och skaffat oss en bild av vad som höll på att hända långt innan gammalmedia i väst gjorde det.
Nu kommer rapporterna som bekräftar vad vi redan visste, men från källor som brukar citeras i svenska medier. Där är det dock helt tyst. Jag skall inte skriva en lång drapa här, utan hänvisar till vad Klassperspektiv skriver och ber mina läsare notera vilka källor bloggen har.
Third World kommenterar artikeln på ett sätt som gör ytterligare kommentarer från min sida överflödiga.
Det kan vara värt att notera, att detta inte är ett inbördeskrig vilket som helst. Sverige har varit en stridande part och bär ansvar för alla brott som nu begås.

4 kommentarer:

 1. http://avpixlat.info/2011/11/04/libyen-ar-befriat-al-qaida-flaggan-i-topp/#disqus_thread

  SvaraRadera
 2. Det är förvånande att Eliasson gav sitt stöd till militär insats som dessutom gick så fel med ett förödande resultat. Sedan fick Eliasson toppjobbet i FN. Det som skulle ta 2 till 3 veckor blev 8 månader och över 30000 döda. över 800 tusen på flykt. ingen tar idag på sig ansvaret. Börje

  SvaraRadera
 3. Börje: Jag kan bara instämma i det du skriver

  SvaraRadera
 4. "... men från källor som brukar citeras i svenska medier."

  Jo, jag undrarom det inte fattas ett "inte" i den meningen. Alltså: " ... men från källor som INTE brukar citeras i svenska medier."

  Har jag missförstått, eller har jag rätt? Det är ju så lätt att råka skriva lite fel. Även jag gör det ibland.

  /Skvitt

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.