lördag 5 november 2011

Al Qaidas flagga över domstolsbyggnaden i Benghazi


Al Qaidas flagga över domstolsbyggnad i Benghazi. Om den är där officiellt eller inte, vet jag inte. Det är illa nog att den hänger där. Al Qaida och dess systerorganisationer är idag legitima i Libyen och en del av den "demokrati" Sverige givit sitt stöd genom att delta i Natos bombkrig.

 Östra Libyen med den dem gamla royalistmetropolen Benghazi och Misrata. Har sluppit att utplånas av Natos flyg och skjutgalna hormonstinna rebeller.
Mina tankar om vad jag tänker kring våra politiker och våra medier, uttrycks bra av Motvallsbloggen:
Media har sedan länge inte var något annat än maktens trutförlängare, och numer är de också maktens spioner. Det borde förvåna mig, men gör det inte.
"Och fortfarande får inte svenska folket veta något om hur rebellerna betett sig i Libyen och fortfarande beter sig - så klart. Det skulle vara pinsamt för media att avslöja vilket rövargäng svenska skattefinansierade legoknektar har stöttat i Libyen. Det skulle visa, både vilket ruskigt och rasistiskt krig Sverige varit med om att föra, på rasisternas sida, och hur vanvettigt ensidigt, för dessa rövargäng, svenska media har rapporterat. Ingen lögn från rebellernas och NTC:s sida har varit för stor för att inte rapporteras i svenska media. När lögnerna har avslöjats däremot, Ghadafi bombade inte demonstranterna, Viagra-historien var ett påhitt, det fanns inga massgravar, de flesta svarta har inte varit Ghadafis legosoldater,(*) har journalister och media tigit lydigt stilla.
Skäms journalister, dubbel skam över er. Inte ens Sveriges Radio har gett oss en korrekt rapportering, så vad ska vi med Public Service till när den inte är bättre än Bonnierkoncernen att informera oss om vad som händer i världen och vad vår regering och riksdag ställer upp på, i svenska folkets, i allas våra namn?"
Nu erkänner dessutom Generallöjtnant, Charles Bouchard, som ledde operationen “Unified Protector” i Libyen, att media hjälpte till att förse Natos sambandscentral (headquarter) i Neapel med uppgifter om vad som hände på marken i Libyen:
To fortify the unit, several information networks were created. “The intelligence came from many sources, including the media who were on the ground and provided us with a lot of information regarding the intentions and the location of the ground forces.”
I dagens DN  och SVD undrar Journalistförbundets ordförande Jonas Nordling varför allmänhetens förtroende för journalister är så lågt.En del av svaret hittar han här ovan.

5 kommentarer:

 1. Tack för länken!Sorgligt men inte förvånande.

  SvaraRadera
 2. Oldwolf! Har du sett detta?
  The law case of the century: Indictment against NATO military and political leaders

  http://mathaba.net/news/?x=629275

  SvaraRadera
 3. Mikael H
  Tack för länken. Det skall bli intressant att se om det får någon uppmrärksamhet

  SvaraRadera
 4. Vad är översättningen av texten på flaggan?
  alkajdaflagga säger inte så mycket.

  mvh/w

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte vad översättningen är och tydligen använder Al Qaida flera flaggor. Den på bilden från Benghazi är deras Irak-flagga

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.