måndag 23 maj 2011

Jag kommer inte att läsa Bodströms bok

Förre justitieministern Thomas Bodström har kommit ut med en ny bok där han uppenbarligen tar heder och ära av människor som varit hans vänner och förtrogna. Det enda syftet med en sån här bok är att tjäna pengar. Thomas Bodström placerar sig därmed på sophögen i den mån han inte fanns där tidigare. Jag kommer med andra ord inte att läsa boken......
SVD

Däremot kan jag rekommendera feministen Bodström och alla andra att läsa Pär Ströms bok, där han tar död på "Sex feministiska myter".Till skillnad från Bodström, är inte Ström ute efter att tjäna pengar på sin bok, utan sprida kunskap. Den som inte vill lägga 50 kr på boken, kan ladda ner den gratis som pdf.
Du kan beställa boken eller ladda ner pdf här.
Boken har naturligtvis mött starkt motstånd bland landets radikalfeminister.
Socialdemokraten Veronica Palm anser tillsammans med två andra sossekvinnor att man skall hålla sig borta från boken i en artikel i ETC. Gudrun Schyman har också läst boken och klassar ner den totalt i Sydsvenskan.
Jag säger bara grattis Pär, bättre reklam kan du inte få!
Ingrid Carlqvist har skrivit bra om boken i sin blogg och lämnar inte mycket i övrigt att skriva. För den som inte sett och hört Tanja Bergqvist från Freedomfest kan göra det här. Mycket tänkvärt om genusvansinnet.

1 kommentar:

  1. Hej Old Wolf:

    A lesson in hypocrisy. En lektion i hyckleri.

    Ha det så bra,
    Mike

    SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.