fredag 24 april 2015

Sverige och Nato bär skulden till att flyktingar dör på havet


En gång i tiden, för inte så länge sedan, hade invånarna i Libyen Afrikas högsta levnadsstandard. All utbildning och sjukvård var fri. Landet var sekulärt och andra religioner än islam tilläts verka ostört. Varje ungt par fick ett räntefritt lån av staten på $50 000 när de gifte sig.
Det var innan Nato och Sveriges bomber började falla. Nu drunknar libyerna i överfulla båtar på Medelhavet. I Europa är vårt största bekymer hur vi ska hindra flyktingarna att komma hit.
Jag är beredd att säga att ta hit varenda en. Ta ansvar för det skamlösa krig, som förstörde livet för miljoner människor.
Jag skrev massor om kriget när det begav sig och man kan säga att det öppnade ögonen på mig. Jag upptäckte hur lögnen blev legitim hos inte bara politiker, utan också hos den gammelmedia, som jag tjänat nästan hela mitt yrkesverksamma liv. Hur sanningen till varje pris skulle undanhållas den vanlige medborgaren. Det är intressant och lärorikt att gå tillbaka och läsa igen och se hur allt går igen i land efter land.
Idag är IS fritt spelrum i Libyen

Den 1 september 2011 skrev jag t ex följande:
"Målet var att krossa Libyens ekonomi"
 Ingen vet hur många som dödats i Natos "beskydd av civila", men uppgifter gör gällande att det skulle röra sig om 50000 människor. I så fall är det närmare 1 procent av landets befolkning!
Det har talats mycket om bakgrunden till kriget och varför västvärlden måste sätta stopp för Khaddafi. På nätet hittade jag denna intressanta analys.
“Ett faktum sällan nämnt av västvärldens politiker och massmediernas förståsigpåare: Libyens centralbank är 100 % statsägd ... För närvarande skapar den libyska regeringen sina egna pengar, den libyska dinaren, med hjälp av sin egen centralbank. Få människor kan hävda annat än att Libyen är en suverän nation med egna stora tillgångar, i stånd att bära upp sitt eget ekonomiska öde. Ett stort problem för globalistiska bankkarteller är att de för att göra affärer med Libyen måste gå genom den libyska centralbanken med dess nationella valuta, ett ställe där de har absolut noll herravälde eller makt-mäklande förmåga. Härav följer att uppgiften att undanröja Libyens centralbank (CBL) måhända inte dyker upp i Obamas, Camerons och Sarkozys tal, men det är förvisso högt uppe på den globalistiska dagordningen att dra in Libyen i den egna fållan av medgörliga länder.”
Libyen har inte bara olja. Enligt IMF har Libyens centralbank nära 144 ton guld i sina bankvalv. Vem behöver BIS, IMF och deras regler med den sortens bas för tillgångarna?
Och det är uppenbarligen så som det libyska systemet fungerar. Enligt Wikipedia tillhör det Libyens centralbanks åligganden att ”ge ut och reglera sedlar och mynt i Libyen” och att ”bevilja och hantera samtliga statliga lån”. Libyens helt statsägda bank ger ut den nationella valutan och lånar ut den för statliga ändamål.
Det skulle förklara varifrån Libyen får pengarna för att stå för gratis utbildning och sjukvård och ge varje ungt par $50 000 i räntefritt statligt lån. Det skulle också förklara varifrån landet fick de $33 miljarderna för att bygga vattenprojektet Stora Konstgjorda Floden
Lånen är räntefria och detta reducerar investeringskostnaderna med 50%.
Det ligger i västmakternas intresse att slå sönder detta system
Målet var att krossa Libyens ekonomi. Därför måste Gaddafi bort!
Libyen var också centralt för Afrikas självständighet genom att tillhandahålla möjligheter för fattiga afrikanska länder att klara investeringar utan att förlita sig på västkontrollerade organ som IMF eller Världsbanken. Den libyska regeringen hade avsatt 32 miljarder dollar för stora investeringsprojekt i Afrika, kommunikationssatellit, afrikansk centralbank, afrikansk valutafond och afrikansk investeringsbank. Pengar som togs i beslag vid angreppet 2011.

Nato förvandlade alltså med svensk hjälp ett välmående land till ett land i fullständig kaos. Ingen tog ansvar för det man ställde till med. En upprorisk ledare var mördad. Ingen ska sticka upp mot petrodollarn, IMF och USA.

Historien upprepar sig och politiker och journalister fortsätter att blunda med bägge ögonen.



'

86 kommentarer:

  1. Ja du, går precis i samma tankar. Det är vi själva, i form av USA´s förlängda arm, som skapar dessa eländen som nu finns i Syrien och Libyen och dessa länder är tyvärr inte de enda som kastas in i kaos och destruktivitet p g a en girig och skrupulös elit. De dundrande vapenbestyckade flyg som flög i skytteltrafik över Medelhavsregionen det året då förstörelsen av Libyen inleddes, blev en smärtsam påminnelse för oss solbadare om det gymma liv som pågick utanför idyllen och som nu, några år senare, tagit en ände med förskräckelse.
    /Sara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Goddag, jag är Josef Lewis. En ansedd, legitim och ackrediterad långivare. Vi ger ut lån av alla slag på ett mycket snabbt och enkelt sätt, Personligt lån, Billån, Hemlån, Studentlån, Företagslån, Uppfinningslån, Skuldkonsolidering. etc

      Få godkänd för ett företags eller personliga lån idag och få pengar inom samma ansökningsvecka. Dessa personliga lån kan godkännas oberoende av din kredit och det finns många glada kunder att säkerhetskopiera detta krav. Men du får inte bara det personliga lånet du behöver. du får den billigaste. Detta är vårt löfte: Vi garanterar Den lägsta kursen för alla lån med fria säkerheter.

      Vi strävar efter att lämna ett positivt hållbart intryck genom att överträffa förväntningarna hos mina kunder i allt jag gör. Vårt mål är att behandla dig med värdighet och respekt samtidigt som du tillhandahåller högsta kvalitetstjänsten i god tid. Ingen social trygghet Antal krävs och ingen kreditkontroll krävs, 100% garanterad. Vänligen svara omgående med hjälp av detaljerna nedan om du är intresserad av ett lån och vara fri från bedrägerier ..

      E-post: progresiveloan@yahoo.com
      WhatsApp: +16626183756


      Radera
    2. Har du någon ekonomisk svårighet? OM JA! Kontakta Hobelman Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder alla typer av låntjänster för att möta dina ekonomiska behov till en låg ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-post: hobelmanfinance@gmail.com och din samverkan med oss kommer att bli en bra upplevelse. Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

      https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
      Kontakta oss via e-post: hobelmanfinance@gmail.com

      Radera
    3. [REMY.CREDIT111@gmail.com]

      Behöver du lite kredit eller finansiering? Betalar inte banken tillbaka? Har du ett betalt konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg räntesats på 1%. du får lånet inom de närmaste 6 timmarna. För mer information, kontakta oss på [remy.credit111@gmail.com]

      fullt namn: .........
      Land: ..........
      lånebelopp: .............
      Lånets varaktighet: ..........
      Telefon: .............
      Yrke: ...........
      Månadsinkomst: ....
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      E-post: REMY.CREDIT111@gmail.com

      Radera
    4. LOAN OFFER WITH 3% INTEREST RATE APPLY.
      Do you need finance to start up your own business or expand your business, Do you need funds to pay off your debt? We give out loans to interested individuals and companies who are seeking loans with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan to contact us.
      Email: aabidullahaameen62@gmail.com

      LOAN APPLICATION DETAILS.
      First Name:
      Last Name:
      Date Of Birth:
      Address:
      Sex:
      Phone No:
      City:
      Zip Code:
      State:
      Country:
      Nationality:
      Occupation:
      Monthly Income:
      Loan Amount:
      Loan Duration:
      Purpose of the loan:
      Email: aabidullahaameen62@gmail.com






















      LOAN OFFER APPLY TODAY FOR MORE INFO.
      Do you need finance to start up your own business or expand your business, Do you need funds to pay off your debt? We give out loans to interested individuals and companies who are seeking loans with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan to contact us.
      Email: aabidullahaameen62@gmail.com

      LOAN APPLICATION DETAILS.
      First Name:
      Last Name:
      Date Of Birth:
      Address:
      Sex:
      Phone No:
      City:
      Zip Code:
      State:
      Country:
      Nationality:
      Occupation:
      Monthly Income:
      Loan Amount:
      Loan Duration:
      Purpose of the loan:
      Email: aabidullahaameen62@gmail.com

      Radera
  2. Ja, mönstret med plundringen av länder går enligt samma mall! Igår Libyen, idag Ukraina där Soros, Bildt, Nuland och company stjäl allt som inte är fastsvetsat. Jordbruksmark tas över av internationella storbolag för struntsummor och det ukrainska guldet har förts bort till "okänd" ort (USA) i april 2014. Man stjäl alltså Ukrainas guld och till på köpet ska alltså Ukraina LÅNA pengar av samma typer som stal guldet. Och lånen ska betalas med ordentlig ränta dessutom trots att det idag går att låna pengar nästan räntefritt.

    Benny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det nån som tror att Libyens guldreserv på 144 ton är kvar i landet

      Radera
    2. RESTORATION CAME UPON MY LIFE WITH THE HELP OF FUNDING CIRCLE INC. AFTER BEEN DRAIN BY SCAMS ...

      I'm Isabella Tyson from 1910 N Halsted St Unit 3, Chicago IL60614 USA,, i have been searching for a genuine loan company for the past few months and all i got was bunch of scams who made me to trust them and at the end of the day took my money without giving anything in return, all hope was lost i got confused and frustrated, i find it very difficult to feed my family and vowed never to have anything to do with loan companies on net and went to seek of assistance from a very good friend which i explained all my experience regarding online companies with and said he can help me that he knows of a Godsent and well known company called FUNDING CIRCLE PLC, he stated he just got a loan from them although i was still very unsure about this company due to my past experience but i decided to give it a try and did as i was directed by my friend and applied, i never believed but i tried and to my greatest surprise i received my loan in my bank account within 24 hours, i could not believe that i would stand on my feet financially again. I’m glad I took the risk and applied for the loan and today i'm thanking God that such loan companies still exist and promise to share the good news to people who are in need of financial assistance because the rate of scams on net is getting very serious and i don't want people to fall victim when we still have genuine and Godsent lenders.. You can contact this Godsent company using the information as stated and be a partaker of this great testimony.. Email: fundingcapitalplc@gmail.com OR Call/Text +14067326622 thanks


      Radera
    3. ALL THANKS TO UPSTART LOAN AM NOW FINANCIALLY STABLE . upstartloan@yahoo.com
      I am Michelle Huxford from Casper, Wyoming. I was in a very chronic financial issue and terminal health situation some few weeks back. After all my search for assistance from friends and neighbors proved abortive, I feel there was no one who truly cares. I became so emaciated due to lack of good food and my 2 kids age 5 and 8 were not also good looking due to lack of proper care as a result of finance. One faithful morning I saw an old time friend of my late husband and I told him all I have been going through and he said the only way he could help was to direct me to a good loan agency that also helped him, He explained to me on how he was financially down and how he got boosted by this loan agency UPSTART LOAN INC ( upstartloan@yahoo.com ) who grant him 245,000 USD loan at an affordable rate. He further assured me that they were the only legit loan firm he found in the quest of seeking for loan after been scammed by various fake loan lenders online. He gave me their email: upstartloan@yahoo.com or text/call (574) 301-1639, That was how i applied and was also granted a loan and my life changed for the good. CONTACT THE ONLY GENUINE LENDERS( UPSTART LOAN INC) VIA email: upstartloan@yahoo.com or call +1 (574) 301-1639 to resolve your financial mess.

      Radera
  3. De som säger att Ryssland invaderar Ukraina, vad de säger är att Sverige i mycket högre utsträckning invaderade Libyen.

    Jag träffade en kille som var gästarbetare i Libyen, han hade lämnat Eritrea för att se världen, jobba och tjäna pengar, gärna möjlighet att skicka hem lite pengar. Han hade jobbat i Sudan, men det blev mer och mer ohållbart när de islamisterna gavs mer och mer inflytande. Så han flyttade till Libyen och arbetade där ett tag, det var bra han tjänade så han klarade sig och kunde skicka hem lite pengar till familjen. Men när de svenska attackplanen flög över hamnstaden där han arbetade så bestämde han sig snabbt, han tog första båt över medelhavet. Här i Sverige har det dock varit svårare att få jobb, han är förbjuden att arbeta under asylprocessen. Jag skjutsade honom till eritreanska ambassaden för ett möte och önskade honom lycka till i Sverige.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En liiten korrigering bara. Det var Natos attackplan. Sverige ägnade sig åt spaningsuppdrag och målfotografering

      Radera
    2. Enligt den officiella historien iaf. Från marken ser du inte skillnad, så för alla människor i Libyen kunde de svenska planen lika gärna varit bombplan.

      Radera
    3. Den svenska skulden är lika stor oavsett vilka plan man använda och vilken deras uppgift än var

      Radera
  4. Jag heter fru Angel Mariana. Jag bor i Portugal och är en väldigt glad kvinna idag? Jag sa till mig själv att alla långivare som skulle kunna förändra mitt liv och min familj, jag kommer att hänvisa till den som söker lån till dem. De gav mig och min familj lycka, jag var i behov av ett lån € 150,000.00 För att börja mitt liv överallt som en änkling med 3 barn hänvisar jag till det här ärliga och gudslånet från onlineföretaget som hjälpt mig med ett lån på € 150.000,00, de är faktiskt GUD som fruktar till människor, ett anseddat utlåningsföretag.

    Jag är väldigt glad att ha fått mitt lån från dem förra veckan. Om du behöver ett lån och du är 100% säker på att betala lånet, vänligen kontakta dem och snälla berätta för dem att fru Angel Mariana tog upp dem. Kontakta via E_mail: {tuerkiyefinansbank@linuxmail.org} eller {tuerkiyefinansbank@gmail.com

    Fru Angel Mariana

    Vittnesmål om hur jag fick mitt lån

    SvaraRadera
  5. behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570

    SvaraRadera

  6. We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

    We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

    1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

    2. Currency : USD/EURO

    3. Age of Issue: Fresh Cut

    4. Term: One year and One day

    5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

    6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

    7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

    8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

    9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

    10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

    11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


    Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.



    Name: Muhammed Emir Harun

    Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

    SvaraRadera
  7. Attention! Attention!! Attention!!!,

    Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    Attention! Attention!! Attention!!!,

    Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    ¡Atención! ¡¡Atención!! ¡¡¡Atención!!!,

    ¿Necesita un crédito financiero urgente ***? * Correo electrónico: bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Transferencia muy rápida y directa a su cuenta bancaria * El reembolso comienza Seis meses después de que obtenga su Préstamo en su cuenta bancaria * Tasa de interés baja del 1% * Pago a largo plazo (1-30 años) Altura * Flexible *** y luego pago mensual *. Correos electrónicos: bdsfn.com@gmail.com

    Nombre :
    País :
    Número de teléfono :
    Monto necesario como préstamo:
    Propósito del préstamo:
    ¿Ha solicitado un préstamo en línea antes (sí o no)
    Correo electrónico: bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Sra. Emilia Fedorcakova

    SvaraRadera
  8. Jag heter Lebrun Alexis med namn. Jag bor i Malmö (SWEDEN), jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökare att vara mycket försiktig eftersom det finns svindlar överallt. För några månader sedan var jag ekonomiskt ansträngd och på grund av min desperation blev jag bluffad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän av mig hänvisade mig till ett mycket tillförlitligt låneföretag med namnet Turkiye Finans Bank som lånar mig ett osäkert lån på 250 000 euro under 2 timmar utan stress. Om du behöver någon form av lån, kontakta bara honom nu via: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) eller (tuerkiyefinansbank@gmail.com) Jag använder det här mediet för att varna alla lånesökare på grund av helvetet jag gick igenom i händerna på de bedrägliga långivarna. Och jag önskar inte ens att min fiende ska passera genom ett sådant helvete som jag passerade i händerna på de bedrägliga online långivarna. Jag vill också att du ska hjälpa mig att skicka denna information till andra som också behöver ett lån när du har har också fått ditt lån från Turkiye Finans Bank, ber jag att Gud skulle välsigna dem för oss.

    SvaraRadera
  9. ALL THANKS TO UPSTART LOAN AM NOW FINANCIALLY STABLE . upstartloan@yahoo.com
    I am Michelle Huxford from Casper, Wyoming. I was in a very chronic financial issue and terminal health situation some few weeks back. After all my search for assistance from friends and neighbors proved abortive, I feel there was no one who truly cares. I became so emaciated due to lack of good food and my 2 kids age 5 and 8 were not also good looking due to lack of proper care as a result of finance. One faithful morning I saw an old time friend of my late husband and I told him all I have been going through and he said the only way he could help was to direct me to a good loan agency that also helped him, He explained to me on how he was financially down and how he got boosted by this loan agency UPSTART LOAN INC ( upstartloan@yahoo.com ) who grant him 245,000 USD loan at an affordable rate. He further assured me that they were the only legit loan firm he found in the quest of seeking for loan after been scammed by various fake loan lenders online. He gave me their email: upstartloan@yahoo.com or text/call (574) 301-1639, That was how i applied and was also granted a loan and my life changed for the good. CONTACT THE ONLY GENUINE LENDERS( UPSTART LOAN INC) VIA email: upstartloan@yahoo.com or call +1 (574) 301-1639 to resolve your financial mess.

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  13. Behöver du ett lån?
    Är du i en finanskris eller behöver pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att betala av din skuld eller betala ett premie eller starta ett företag? Har du ett lågt kreditbetyg och har problem med att få lån från lokala banker och andra finansinstitut? Detta är en möjlighet för dig att få ett lån från vår organisation. Vi erbjuder lån till individer för följande ändamål och mycket mer. Personliga lån, affärsexpansion, start-up-företag, konsolidering av skuld och hårda pengar. Vi erbjuder 3% räntelån. Kontakta oss via e-post: fredmorefinance@gmail.com
    Whatsap: +919654763221

    SvaraRadera
  14. Har du någon ekonomisk svårighet? OM JA! Kontakta Hobelman Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder alla typer av låntjänster för att möta dina ekonomiska behov till en låg ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-post: hobelmanfinance@gmail.com och din samverkan med oss kommer att bli en bra upplevelse. Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

    https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
    Kontakta oss via e-post: hobelmanfinance@gmail.com

    SvaraRadera
  15. Behöver du finansieringshjälp för personliga eller affärsmässiga ändamål? Vi har för närvarande övertagande för småföretagslån, kommersiella lån, byggelån, fastighetsfinansiering, auto lån, personliga lån, eget kapitallån e.t.c kontakta oss idag via e-post: Elijahloanfirm@outlook.com

    SvaraRadera
  16. Vi specialiserar oss på finansiella tjänster, som erbjuder lokala och internationella lån, som ger säkrade och osäkrade lånoptioner till individer och samarbetar organ till mycket konkurrenskraftiga lånräntor och flexibla villkor för att möta eventuella finansiella omständigheter. Det spelar ingen roll om du har en dålig kredit värdering, vi kan fortfarande ge dig snabba pengar för det oväntade Kontakta oss nu för Snabba och prisvärda lån som passar alla budgetar och krav: socialfinancelimited8@gmail.com

    SvaraRadera
  17. Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett eget kapitallån
    för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra
    finansiella organ? Behöver du lånekonsolidering eller inteckning? Sök nr
    mer som vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem en sak av
    dåtid.

    Detta är ett enkelt lånföretag. Vi erbjuder lån till dem som är intresserade av en
    rimlig ränta på 2%. Sortimentet sträcker sig från $ 5,000.00 till a
    högst $ 100,000,000.00 dollar.

    Våra lån är väl försäkrade, eftersom maximal säkerhet är vår prioritet.

    Kontakta oss via e-post: oceanfmortgages@gmail.com


    Hälsningar
    Max Bent
    oceanfmortgages@gmail.com

    2% Original Lån och garanti
    oceanfmortgages@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Behöver du ett företag / personligt lån

    behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 3%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    Vi är certifierade och din integritet är 100% säker med oss. Oroa dig inte mer om dina lån eller finanser.

    Kontakta oss idag via:

    Namn: Jean Carlos

    Email: Creditplusfinance11@gmail.com

    Whatsapp +16234044993


    Vi är redo att tillhandahålla våra tjänster

    SvaraRadera
  19. Jag bor i USA Florida och jag är en glad kvinna idag? Jag sa till mig själv att alla långivare som skulle kunna förändra mitt liv och min familj, jag kommer att hänvisa någon som söker lån till dem. Om du behöver lån och du är 100% säker på att betala tillbaka lånet, vänligen kontakta dem och snälla berätta för dem att fru Sharon Coolidge hänvisade till dem. barrymoreloans12@gmail.com eller så kan du sms +19725345446

    SvaraRadera
  20. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    SvaraRadera
  21. Vi erbjuder finansiell konsultation till kunden, företag som söker skuld- / lånefinansiering och söker arbetskapital för att starta ett nytt företag eller att utvidga befintligt företag. Intresserade parter bör kontakta oss För mer information via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com
    Behöver du en Lån för att konsolidera din skuld vid 3%? Eller ett personligt lån * företagslån etc. Intresserade parter bör kontakta oss för mer information via e-post: paulhartloanfirm@yahoo.com
    Vi har LÅN-program skräddarsydda för någon profil och du har kommit till rätt ställe för att tillfredsställa dina affärsbehov. Om ditt företag eller du vet om vilket företag som helst med lönsamma projekt / förslag som behöver finansiering, vänligen skriv oss med lånebehovet. Vänligen kontakta oss för mer information: paulhartloanfirm@yahoo.com

    SvaraRadera
  22. Hej kompisar,

    Vi är investerare som tillhandahåller tillförlitliga lån till enskilda och finansiering för företag och projekt påbörjas. Behöver du ett legitimt, ärligt, ansett och snabbt lån? Vi erbjuder lån som sträcker sig från € 10.000,00 till € 850.000.000.00. Vi kan hjälpa dig med 100% garanti på ett lån med låg ränta på 2% och lånens varaktighet 1 till 40 år för att betala tillbaka lånet säkert och osäkert. Intresserade personer ska kontakta oss via e-post: info.cashcraft84@gmail.com

    INFO CASH CRAFT LTD
    Copyright 2018. Alla rättigheter förbehållna.

    SvaraRadera
  23. Vi erbjuder ekonomiskt stöd till privatpersoner och juridiska personer samt företag till vilket pris som helst mellan 30000 och 50.000.000 euro, till mycket låg ränta på 3% för att ta emot medel inom en arbetsdag. Kontakta oss för mer information. wedalloans24@gmail.com

    vänligen kontakta oss via e-post.

    El. E-post: wedalloans24@gmail.com

    Låneerbjudande
    Philip Stones.

    SvaraRadera
  24. Vi erbjuder ekonomiskt stöd till privatpersoner och juridiska personer samt företag till vilket pris som helst mellan 30000 och 50.000.000 euro, till mycket låg ränta på 3% för att ta emot medel inom en arbetsdag. Kontakta oss för mer information. wedalloans24@gmail.com

    vänligen kontakta oss via e-post.

    El. E-post: wedalloans24@gmail.com

    Låneerbjudande
    Philip Stones...

    SvaraRadera
  25. When It Comes To Personal Loans * Business Loans etc., Contact Us Today Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) It’s Imperative To Work With The Right Company. We Help You Get The Best Rate For Your Business Loan Regardless Of Your Credit!!! If You Are Looking For A Personal Loans * Business Loans etc., You Have Come To The Right Place. Contact Us Today For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Kindly write us back with the loan information;
    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    SvaraRadera
  26. When It Comes To Personal Loans * Business Loans etc., Contact Us Today Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) It’s Imperative To Work With The Right Company. We Help You Get The Best Rate For Your Business Loan Regardless Of Your Credit!!! If You Are Looking For A Personal Loans * Business Loans etc., You Have Come To The Right Place. Contact Us Today For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Kindly write us back with the loan information;
    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    SvaraRadera
  27. För att få ett allvarligt lån utan bedrägerier läs detta meddelande

    Att vara flera gånger offer för bluff om lån av pengar mellan privat och ens på grund av att jag förlorade min dotter Océane.
    Jag slutade hitta en god viljans person som gav mig ett lån på 28 000 € som jag ville ha i flera år och tack vare henne kunde jag realisera mina drömmar; betalade mina skulder och tjäna pengar. Du kan kontakta henne om du behöver ett lån av olika personliga skäl. Två av mina kollegor fick också lån utan svårigheter. Här är hans E-post:

    E-post: angelemaurin16@gmail.com

    E-post: angelemaurin@outlook.com

    SvaraRadera
  28. ..
    För att få ett allvarligt lån utan bedrägerier läs detta meddelande

    Att vara flera gånger offer för bluff om lån av pengar mellan privat och ens på grund av att jag förlorade min dotter Océane.
    Jag slutade hitta en god viljans person som gav mig ett lån på 28 000 € som jag ville ha i flera år och tack vare henne kunde jag realisera mina drömmar; betalade mina skulder och tjäna pengar. Du kan kontakta henne om du behöver ett lån av olika personliga skäl. Två av mina kollegor fick också lån utan svårigheter. Här är hans E-post:

    E-post: angelemaurin16@gmail.com

    E-post: angelemaurin@outlook.com

    SvaraRadera
  29. ...--

    För att få ett allvarligt lån utan bedrägerier läs detta meddelande

    Att vara flera gånger offer för bluff om lån av pengar mellan privat och ens på grund av att jag förlorade min dotter Océane.
    Jag slutade hitta en god viljans person som gav mig ett lån på 28 000 € som jag ville ha i flera år och tack vare henne kunde jag realisera mina drömmar; betalade mina skulder och tjäna pengar. Du kan kontakta henne om du behöver ett lån av olika personliga skäl. Två av mina kollegor fick också lån utan svårigheter. Här är hans E-post:

    E-post: angelemaurin16@gmail.com

    E-post: angelemaurin@outlook.com

    SvaraRadera
  30. Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: ValidusCapital@execs.com ( ValidusCapital@techie.com )

    SvaraRadera
  31. Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    SvaraRadera
  32. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkra lån, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital mm! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera

  33. Вам нужен кредит, чтобы начать свой собственный бизнес с процентной ставкой 2%? мы выдаем кредит в долларах, евро и фунтах, а также в любой валюте, в которой он вам нужен, в диапазоне от 10 000,00 до 20 000 000,00, а также с указанными ниже данными, такими как (1) полное имя:, (2) страна:, (3) сумма кредита) :, (4) Срок кредита:, (5) Номер телефона: Пожалуйста, свяжитесь с нами с этим электронным письмом: jl9220031@gmail.com

    SvaraRadera
  34. Jag är Saara Kemi en privat långivare som gör olika typer av lån till internationella länder med brådskande ränta med 3% Ränta om intresserad vänligen kontakta mig via e-post: saara.kemi@gmail.com

    SvaraRadera
  35. Behöver du ett lån för att starta affärer eller betala dina räkningar och en företagsfinansiering för fastigheter och alla typer av företagsfinansiering. ( creditplusfinance11@gmail.com eller Whatsapp +16234044993 ) Vi erbjuder även lån till privatpersoner, företag och företag till 3% ränta. Vi ger ut lån till seriösa personer som är intresserade av lån om de är intresserade kontakta detta email: creditplusfinance11@gmail.com eller Whatsapp +16234044993

    SvaraRadera
  36. Hej Damer och herrar, Välkommen till Sunshine Financial Group; Är du i akut behov av ett lån? Letar du efter ett omedelbart lån för alla dina ekonomiska behov? Sunshine Financial Group kommer att lösa alla dina ekonomiska problem. Planerar du att köpa ett nytt hus eller en bil eller starta ett nytt företag? Åh ja vi kan hjälpa dig med det. Nu behöver du inte säga upp dina planer eftersom du har lite pengar.

    VIKTIGASTE FÖRDELARNA;
    - Ansök när som helst, var som helst.
    - Ta emot pengar på mindre än 24 timmar
    - Lån från 2000 till 25 miljoner euro
    - Inga dolda avgifter.
    - Låg ränta på 3%
    - Du får chansen att välja Återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligt under en period av 1-30 år.

    Kontakta oss nu via vår email domän: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

    Sunshine Financial Group Inc är dotterbolag till en av de starkaste koncernerna i Europa och världen över med en stor kapital. Vi strävar efter en strategi för att vara närvarande där tillväxten finns, koppla kunderna till de möjligheter det genererar, hjälpa företag att växa, ekonomier att trivas och individer att uppnå sina ambitioner

    Våra krediter är avsedda för personer från alla verksamhetsområden, oavsett om du är offentlig eller privat sektor, egenföretagare, hantverkare, hantverkare, du övar i någon verksamhetssektor, du är välkommen, vårt mål är att bidra till förbättring av din levnadsmiljö och förverkligandet av dina projekt för att stödja någon ärlig person i svåra situationer.

    Kontakta oss nu eftersom vi erbjuder något speciellt och du kommer inte ångra någonsin att kontakta oss.
    E-postkontakt: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    E-post: (sunshine_fginc@outlook.com)
    WhatsApp Kontakt: 00447903159998

    SvaraRadera
  37. Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
    VÄNLIGA HÄLSNINGAR




    ____________________________________________________________________





    Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
    VÄNLIGA HÄLSNINGAR

    SvaraRadera
  38. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från rena hjärtlån och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på 20 000 USD som jag begärde. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post:jasminnoorloancompany01@gmail.com or whatsapp +1(980)281-8704

    SvaraRadera
  39. Hej herr fru
    När man står inför ett problem är det alltid en lösning.
    Jag är en specifik långivare, specifik och seriös.
    Jag erbjuder finansiella lån på 5 000 till 8 000 000 euro till alla seriösa människor som verkligen behöver det, med en ränta på 3% per år. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina klienter inom två dagar efter mottagandet av begäran.
    Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig på min e-post: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Vittnesbörd om hur jag fick mitt lån till 2% (Frank Loans Services)

    Dagens komplimang till alla här ute, Jag heter Mike Betros, jag skulle utan förbehåll rekommendera att arbeta med "Frank Loan Services" för alla typer av lån utan förbehåll, jag var i en finansiell kris och behövde ett lån på 150 000 €, jag försökte nästan alla banker och Några andra låneföretag och jag kunde inte få något godkännande, då bestämde jag mig för att prova en gång till att jag kontaktade "Frank Loans Services" för att få hjälp, jag kunde säga att han är den typ av person som jag kunde lita på för att hjälpa mig ta det bästa beslutet för mig och min familj, lyckligtvis fick jag ett lån framgångsrikt, även med eller utan säkerheter men ingen kreditkontroll och deras tjänster är snabba, pålitliga och pålitliga.

    Har du svårt att få kapitaltjänster från lokala banker och andra finansinstitut? Känner du dig själv i lite problem med obetalda räkningar och vet du inte vilken väg du ska gå eller vart du ska vända dig? Vad sägs om att hitta ett välrenommerat skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska den månatliga avbetalningen så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och att räkningar måste få betalt? "Frank Loans Services" är svaret, de erbjuder lån till en mycket överkomlig ränta på 2% intresserade personer ska kontakta honom via hans e-post: k.frankloans@gmail.com Mobil: + 1-713-389-6778 eller du kan kontakta honom via Whatsapp: +1-781-656-7138.

    Deras tjänster inkluderar utbildningslån, fastighetslån, refinansieringslån, affärslån, jordbrukslån, hypotekslån, hårda lån, billån, personliga lån, studielån, hemlån osv. Vänligen kontakta dem idag för ytterligare förfrågningar via hans e-post : k.frankloans@gmail.com Mobil: + 1-713-389-6778 eller så kan du kontakta honom via Whatsapp: +1-781-656-7138.

    SvaraRadera
  41. Hej var och en. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sina lån från rena hjärtlån och sedan bestämde jag mig för att ansöka under dessa rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 60 000 som jag begärde för. detta är riktigt bra nyheter, jag råder alla som behöver ett riktigt lån att tillämpa sina egna via mail (trustfundsloanloanfirm31 @ gmail. com eller whatsapp (+17323146992). Jag är nöjd nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera
  42. LAN
    Hej, jag får mitt lån på 20 000 dollar från REMY FINK COMPANY EMIAL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM
    Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter Peter från USA: {remy.credit111@gmail. com} E-posta honom nu för ett snabblån E-post: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM
    Gud välsigne dig, Herr REMY FINK

    SvaraRadera
  43. Jag är Marie Reilly, en privat och en legitim långivare. Letar du efter ett affärslån, Xmas-lån, personliga lån, hypotekslån, billån, studielån, osäkrade konsolideringslån, garanti, riskkapital, etc. ... Eller helt enkelt vägra lån från en bank eller finansiell institution för en eller flera skäl? Du är rätt lösningar för kredit! Vi erbjuder lån till företag och privatpersoner med en låg och prisvärd ränta på 3%. Så om du är intresserad av ett brådskande och säkert lån. För mer information, vänligen maila oss idag via: mariereillyfinancialaid@gmail.com

    SvaraRadera
  44. Behöver du ett personligt eller affärslån utan stress och snabbt godkännande? Om ja, vänligen kontakta oss. Nu erbjuder vi lån till 3% ränta. Vårt lån är säkert och säkert, för mer information och applikationer, vänligen kontakta oss via e-post: saara.kemi@gmail.com eller Whasapp +48732104354

    SvaraRadera
  45. Behöver du ett personligt eller affärslån utan stress och snabbt godkännande? Om ja, vänligen kontakta oss. Nu erbjuder vi lån till 3% ränta. Vårt lån är säkert och säkert, för mer information och applikationer, vänligen kontakta oss via e-post: saara.kemi@gmail.com eller Whasapp +48732104354

    SvaraRadera
  46. Grattisäsong,

       Jag är Daniel Anthony som är en privat långivare. Vi erbjuder snabb jul
    lån till en mycket låg ränta på 2%, så kom tillbaka till oss genom vår
    e-post: {d.anthonyloans@hotmail.com} för mer information om detta lån
    erbjudande.

    Vänliga hälsningar
    Daniel Anthony

    SvaraRadera
  47. Behöver du ett bekvämt lån till din tillfredsställelse? Vi erbjuder prisvärda
    lån till 3% räntesats för lokala och internationella låntagare.
    Vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska
    och samarbeta. vi ger långt lån från två till femtio år
    maximalt, kontakta oss på: unisysfinancialinvestment@yahoo.com

    ANVÄNDNING AV DATA

    1) Namn:
    2) Land:
    3) Lånebelopp:
    4) månadsinkomst:
    5) Lånetid
    6) Civilstånd:
    7) Yrke:

    Så om du vill ha någon typ av lån för så lågt som 3%, kontakta via e-post: unisysfinancialinvestment@yahoo.com
    axiscapitalloansfinance@gmail.com eller whatsapp +1 3052248197

    SvaraRadera
  48. Behöver du ett bekvämt lån till din tillfredsställelse? Vi erbjuder prisvärda
    lån till 3% räntesats för lokala och internationella låntagare.
    Vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska
    och samarbeta. vi ger långt lån från två till femtio år
    maximalt, kontakta oss på: unisysfinancialinvestment@yahoo.com

    ANVÄNDNING AV DATA

    1) Namn:
    2) Land:
    3) Lånebelopp:
    4) månadsinkomst:
    5) Lånetid
    6) Civilstånd:
    7) Yrke:

    Så om du vill ha någon typ av lån för så lågt som 3%, kontakta via e-post: unisysfinancialinvestment@yahoo.com
    axiscapitalloansfinance@gmail.com eller whatsapp +1 3052248197

    SvaraRadera
  49. LAN
    Hej, jag får mitt lån på 20 000 dollar från REMY FINK COMPANY EMIAL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM
    Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter Peter från USA: {remy.credit111@gmail. com} E-posta honom nu för ett snabblån E-post: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM
    Gud välsigne dig, Herr REMY FINK

    LAN
    Hej, jag får mitt lån på 20 000 dollar från REMY FINK COMPANY EMIAL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM
    Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? Jag heter Peter från USA: {remy.credit111@gmail. c

    SvaraRadera
  50. Hej herr / fru,

    Dagens välsignelse till er alla! Jag är en privat långivare och investerare. Behöver du ett legitimt, ärligt, seriöst och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garantilån, jag erbjuder affärs- och personliga lån till 3%, vi finansierar också alla typer av projekt. För mer information kontakta oss på: mariereillyfinancialaid@gmail.com

    Vänliga hälsningar
    Marie Reilly

    SvaraRadera
  51. Behöver du kredit? Vi erbjuder krediter med 3% ränta per år, vår lånegaranti Kontakta oss WhatsApp: +33753926689
    E-post: barclaysnationwideloancompany@gmail.com

    SvaraRadera
  52. Hej maila oss nu om du behöver ett brådskande lån [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    behöver du lite kredit eller någon finansiering? Inte tillbaka betalas av banken? Har du ett betald konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg ränta på 1%. du tar emot ditt lån inom de närmaste 12 timmarna För mer information, kontakta oss direkt på följande adress: [REMY.CREDIT111@gmail.com]


    fullständiga namn:.........

    Land:..........

    lånebelopp:.............

    Lånlängd: ..........

    Telefonnummer:.............

    Ockupation:...........

    Månadsinkomst:....

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    EMAIL: REMY.CREDIT111@gmail.com  

    SvaraRadera
  53. Uppmärksamhet!!

    Behöver du ett lån ? om ja, vi för närvarande ger ut xmas lån och andra typer av lån till personer i behov av lån. Vi erbjuder alla typer av lån till 2% årlig ränta. för mer information och hur du ansöker e-post oss nu via e-post: Greenerfundservice@gmail.com

    Hälsningar
    Kenny Patterson.
    whats-app nummer: +1 607 260 6277
    Telefon: +1 607 260 6277
    Kontakt e-post: Greenerfundservice@gmail.com

    SvaraRadera
  54. Hej och välkommen till Spotcap Global Loan Services, jag heter Claudia Klein, jag är långivare och även lånekonsult.

    Behöver du stort finansiell förstärkning? behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, vi erbjuder både långa och kortfristiga lån och du kan också låna upp till 15 miljoner euro. Mitt företag hjälper dig att uppnå olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Vi vet att det alltid har varit ett enormt problem att få ett legitimt lån För individer som har ekonomiska problem och behöver lösning på det, tycker många att det är så svårt att få kapitallån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av högt intresse ränta, otillräcklig säkerhet, skuld till inkomstkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl

    Inga fler väntetider eller stressande bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver

    Vi tillhandahåller lånetjänster i världsklass 24 timmar. För frågor / frågor? - Skicka ett mail till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få ett svar på ett ögonblick.

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har lite kontanter, bara skriva till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!

    SvaraRadera
  55. [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    Behöver du lite kredit eller finansiering? Betalar inte banken tillbaka? Har du ett betalt konto eller skuld? Vi har ett bra återbetalningsschema med en låg räntesats på 1%. du får lånet inom de närmaste 6 timmarna. För mer information, kontakta oss på [remy.credit111@gmail.com]

    fullt namn: .........
    Land: ..........
    lånebelopp: .............
    Lånets varaktighet: ..........
    Telefon: .............
    Yrke: ...........
    Månadsinkomst: ....
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    E-post: REMY.CREDIT111@gmail.com

    SvaraRadera
  56. Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal försäkran om att bli finansierad för vi har en A + -betyg i finansieringen. Perry White Loan Firm (PWLF) har genom åren varit högt rankat som ett av de bästa onlineföretagen med en billigare ränta. Om du behöver finansiering, tveka inte att kontakta oss via whatsapp (+1-781-656-7138) eller e-post: perrywhite2016@gmail.com

    SvaraRadera
  57. Hej var och en såg jag kommentarer från människor som redan fick sina lån från rena hjärtlån och sedan bestämde jag mig för att ansöka under dessa rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på 60 000 € som jag begärde för. detta är riktigt bra nyheter, jag råder alla som behöver ett riktigt lån att tillämpa sina egna via mail (mattdeanloanfirm @ gmail. com eller WhatsApp (+14087216629). Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera
  58. LAN
    Hej behöver du ett brådskande lån email oss nu för ett snabbt lån (remy.credit111@gmail.com)

    Behöver du ett brådskande lån, lånefinansierat lån, lån till lån, etc, ger vi alla typer av lån med en låg ränta på 1% och du får ditt lån inom de närmaste 12 timmarna, maila oss nu för alla typer av lån

    {REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}

    Fullständiga namn:
    Land / stat:
    Lånebelopp:
    Lånets längd:
    Ockupation:
    Telefonnummer:
    Ålder:

    kom tillbaka till oss nu om ditt behov ett brådskande lån

    SvaraRadera
  59. Känner du dig själv i lite problem med obetalda räkningar och vet du inte vilken väg du ska gå eller vart du ska vända dig? Vad sägs om att hitta ett välrenommerat skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska den månatliga avbetalningen så att du har prisvärda återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och räkningar måste få betalt? BRIAN CAPITAL LÅN är svaret. Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritering. Vårt ledande mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få det du behöver på ett snabbt sätt. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. AV Ring / Text +1(209)643-7283 E-post brianloancapital@gmail.com

    SvaraRadera
  60. Kära lånesökare.

    Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag grundades mänskliga rättighetsorganisationer världen över med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om ett lån, gå tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

    Namn:
    Lånebelopp som krävs:
    Lånets varaktighet:
    Mobilnummer:

    Tack och Gud välsigne
    FÖRTROENDE
    Elena

    SvaraRadera
  61. Hej allihopa

    Jag heter Paula Linnea och kommer från Sverige. Jag vill berätta för alla sökande att det bara finns ett verkligt låneföretag som erbjuder lån och de hjälpte mig med mitt lån. Företagets namn är Pwan Finance Investments och lånegivaren, som hjälpte mig med mitt lån, hans namn är Pwan Finance, så om du behöver ett lån utan att bli lurad, gå till det här företaget nu och få ditt lån där, lån är säkra och snabba, här är deras e-post: pwanfinanceinvestments@gmail.com, Whatsapp: + 1-984-213-1994 Så jag önskar er alla De bästa lånesökarna är det verkliga företaget som erbjuder lån.

    E-post: pwanfinanceinvestments@gmail.com

    Jag hälsar er alla

    SvaraRadera
  62. Apply for a quick loan!!!!!!!!!

    Do you seek funds to pay off credits and debts? Do you find yourself in a
    bit of trouble with unpaid bills and don’t know which way to go or where to
    turn? What about finding a reputable Debt Consolidation firm that can
    assist you in reducing monthly installment so that you will have affordable
    repayment options as well as room to breathe when it comes to the end of
    the month and bills need to get paid? Ashtondillonfirms Loan home is the
    answer. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses.
    Email: ashtondillon250@gmail.com

    SvaraRadera
  63. Behöver du brådskande personligt eller affärslån? Vi erbjuder nu lån till 3% gäller nu, herofinancein@gmail.com, whatsapp +917338386140

    SvaraRadera
  64. Hallå,

    Är du intresserad av att arbeta med oss ​​på bekvämligheten av ditt hem, på kontoret för att tjäna $ 15 108,00 per vecka när det passar dig under denna tid av Pandemic

    Därför kommer jag att fråga dig om du är intresserad Behöver du finansiering? refinansiering eller lån av något slag för dina projekt. Vi kommer att finansiera dig om projektet är värt eller om du vill gå in i cryptocurrency investeringar och handel med binära optioner.

    Bitcoininvesteringar och gruvdrift har blivit vår andra vägsinkomst som vi utformade för att hjälpa världen under denna Pandemitid. Är du intresserad av investeringar och handel i cryptocurrency? LÅNEERBJUDANDE ? E-posta mig direkt på (F77741 @ AOL. COM) eller whatsapp mig på + 1- (450) 231-4925

    Vänliga Hälsningar,
    Herr JOE Gray
    rekryteringschef
    + 1- (450) 231-4925

    SvaraRadera
  65. God dag om du behöver ett lån av något slag måste du kontakta mig för en bekväm lånetjänst till en ränta på 2%, om du behöver lån som -

    Hemlån
    Billån
    Lastbilslån
    Affärslån
    Utbildningslån
    Reparera lån
    Små lån
    Stora lån
    Kontraktslån eller projektlån

    Jag ger dig lånet oavsett din inkomst eller kreditpoäng

    kontakta mig idag via e-post: lavingtonfinance@gmail.com eller whatsapp +17243828037

    Jag erbjuder från 5000kr till 500 miljoner kr

    Tack

    SvaraRadera
  66. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (muthooth.finance@gmail.com) Call or add us on what's App +91-7428831341

    SvaraRadera
  67. Hej tittare över hela världen. Det finns goda nyheter för er alla idag får ditt tomma bankomatkort som fungerar i alla bankomater över hela världen. Vi har specialprogrammerade ATM-kort som kan användas för att hacka uttagsautomater, ATM-korten kan användas för att ta ut vid uttagsautomaten eller svepa, i butiker och POS. Vi delar ut dessa kort till alla intresserade kunder över hela världen. Vi ger ut det tomma ATM-kortet. Vill du leva ett bra liv trodde det är olagligt, det är det enklaste sättet att vara miljonär. det har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka dig och du kan bara ta ut ett totalt belopp på $ 5 000 dollar på en dag på ATM Machine också avaialbel vid kontant leverans. Vi ger upp till $ 10.000,00 till $ 1.000.000,00 dollar med våra nätverk hacking tjänster. Vi kan återställa alla dina förlorade pengar till Bitcoin och annan Crypto-valuta, inteckning / fastighetsbedrägerier och falska ICO: er inom 48 timmar eller mindre. (Thomas Freddie Hackers) arbetar tillsammans som ett team för att spåra och återvinna medel från de svåraste internet-bedragarna. NOTERA!! Vi har fått otaliga hjärtskärande rapporter om ökända bedragare och vi har lyckats återställa dem tillbaka.

    Kontakta oss på ((Binary Recovery. University Grades. Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) gränsar oss till dina jobb och låter oss ge dig positiva resultat med våra hackingskunskaper. Vi är certifierade och din integritet är 100% säker hos oss. Oroa dig inte mer för dina ekonomiska problem. Om du behöver andra cyberhacktjänster är vi här för dig när som helst, så kontakta oss via vår e-postadress: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Hälsningar
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Skicka e-post till thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Ring / sms: +1 (985)465-8370
    Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitligaste tjänsterna

    SvaraRadera
  68. Brådskande lånerbjudande
    Hej allihopa, jag vill tacka Mohammed Salman, som lånar mig ett lån för medicinsk behandling av mitt sjuka barn. Jag är så glad att träffa Mohammed Salman, kontakta honom via e-post om du behöver ett brådskande lån för affärs- eller personlån, (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    SvaraRadera
  69. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Utbudet sträcker sig från 2 000 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.

    SvaraRadera
  70. CONTACT US FOR ALL KINDS OF HACKING JOBs @ We offer professional hacking services,we offer the following services;
    -University grades changing
    -Bank accounts hack
    -Erase criminal records hack
    -Facebook hack
    -Twitters hack
    -email accounts hack
    -Grade Changes hack
    Contact us on whatsapp + 1 681 532 3704
    Email- n17833408@gmail.com

    SvaraRadera
  71. Behöver du ekonomisk hjälp av något slag? Personliga lån? Företagslån? Bolån? Företagslån? Jordbruks- och projektfinansiering? Vi ger ut lån till 2% ränta! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    SvaraRadera
  72. behöver du ett lån? privatlån? Företagslån? Ett bolån? Jordbruks- och projektfinansiering? Vi erbjuder alla typer av lån till 2% ränta! Kontakta e-post: tinvestor53@gmail.com eller Whatsapp +1 (757) 576-8165

    SvaraRadera
  73. JAG FICK JUST ETT LÅN TILL JUL

    Jag har sett flera kommentarer från personer som redan hade fått ett lån från LAPO M-F så jag bestämde mig för att ansöka baserat på populära rekommendationer och bara för några timmar sedan bekräftade jag ett totalt belopp på 78 500 euro på mitt konto. Detta är verkligen fantastiska nyheter och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post: lapofunding960@gmail.com

    SvaraRadera
  74. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera
  75. Kära lånesökande.

    Har du ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag grundades som en människorättsorganisation över hela världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och ekonomiskt nödställda människorna. Om du vill ansöka om ett lån, vänligen kontakta dem med hjälp av uppgifterna nedan: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Namn:
    Obligatoriskt lånebelopp:
    Lånetid:
    Mobilnummer:

    Tack och Gud välsigne
    Ingrid

    SvaraRadera
  76. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Jordbruks- och projektfinansiering, SNABBA LÅN, Behöver du ett lån för att betala av din skuld, arbeta på dina räkningar eller starta ett trevligt företag? ? Vi ger alla typer av lån med 3% ränta! kontakta e-post: dakany.endre@gmail.com

    SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.