fredag 24 april 2015

Sverige och Nato bär skulden till att flyktingar dör på havet


En gång i tiden, för inte så länge sedan, hade invånarna i Libyen Afrikas högsta levnadsstandard. All utbildning och sjukvård var fri. Landet var sekulärt och andra religioner än islam tilläts verka ostört. Varje ungt par fick ett räntefritt lån av staten på $50 000 när de gifte sig.
Det var innan Nato och Sveriges bomber började falla. Nu drunknar libyerna i överfulla båtar på Medelhavet. I Europa är vårt största bekymer hur vi ska hindra flyktingarna att komma hit.
Jag är beredd att säga att ta hit varenda en. Ta ansvar för det skamlösa krig, som förstörde livet för miljoner människor.
Jag skrev massor om kriget när det begav sig och man kan säga att det öppnade ögonen på mig. Jag upptäckte hur lögnen blev legitim hos inte bara politiker, utan också hos den gammelmedia, som jag tjänat nästan hela mitt yrkesverksamma liv. Hur sanningen till varje pris skulle undanhållas den vanlige medborgaren. Det är intressant och lärorikt att gå tillbaka och läsa igen och se hur allt går igen i land efter land.
Idag är IS fritt spelrum i Libyen

Den 1 september 2011 skrev jag t ex följande:
"Målet var att krossa Libyens ekonomi"
 Ingen vet hur många som dödats i Natos "beskydd av civila", men uppgifter gör gällande att det skulle röra sig om 50000 människor. I så fall är det närmare 1 procent av landets befolkning!
Det har talats mycket om bakgrunden till kriget och varför västvärlden måste sätta stopp för Khaddafi. På nätet hittade jag denna intressanta analys.
“Ett faktum sällan nämnt av västvärldens politiker och massmediernas förståsigpåare: Libyens centralbank är 100 % statsägd ... För närvarande skapar den libyska regeringen sina egna pengar, den libyska dinaren, med hjälp av sin egen centralbank. Få människor kan hävda annat än att Libyen är en suverän nation med egna stora tillgångar, i stånd att bära upp sitt eget ekonomiska öde. Ett stort problem för globalistiska bankkarteller är att de för att göra affärer med Libyen måste gå genom den libyska centralbanken med dess nationella valuta, ett ställe där de har absolut noll herravälde eller makt-mäklande förmåga. Härav följer att uppgiften att undanröja Libyens centralbank (CBL) måhända inte dyker upp i Obamas, Camerons och Sarkozys tal, men det är förvisso högt uppe på den globalistiska dagordningen att dra in Libyen i den egna fållan av medgörliga länder.”
Libyen har inte bara olja. Enligt IMF har Libyens centralbank nära 144 ton guld i sina bankvalv. Vem behöver BIS, IMF och deras regler med den sortens bas för tillgångarna?
Och det är uppenbarligen så som det libyska systemet fungerar. Enligt Wikipedia tillhör det Libyens centralbanks åligganden att ”ge ut och reglera sedlar och mynt i Libyen” och att ”bevilja och hantera samtliga statliga lån”. Libyens helt statsägda bank ger ut den nationella valutan och lånar ut den för statliga ändamål.
Det skulle förklara varifrån Libyen får pengarna för att stå för gratis utbildning och sjukvård och ge varje ungt par $50 000 i räntefritt statligt lån. Det skulle också förklara varifrån landet fick de $33 miljarderna för att bygga vattenprojektet Stora Konstgjorda Floden
Lånen är räntefria och detta reducerar investeringskostnaderna med 50%.
Det ligger i västmakternas intresse att slå sönder detta system
Målet var att krossa Libyens ekonomi. Därför måste Gaddafi bort!
Libyen var också centralt för Afrikas självständighet genom att tillhandahålla möjligheter för fattiga afrikanska länder att klara investeringar utan att förlita sig på västkontrollerade organ som IMF eller Världsbanken. Den libyska regeringen hade avsatt 32 miljarder dollar för stora investeringsprojekt i Afrika, kommunikationssatellit, afrikansk centralbank, afrikansk valutafond och afrikansk investeringsbank. Pengar som togs i beslag vid angreppet 2011.

Nato förvandlade alltså med svensk hjälp ett välmående land till ett land i fullständig kaos. Ingen tog ansvar för det man ställde till med. En upprorisk ledare var mördad. Ingen ska sticka upp mot petrodollarn, IMF och USA.

Historien upprepar sig och politiker och journalister fortsätter att blunda med bägge ögonen.'

9 kommentarer:

 1. Ja du, går precis i samma tankar. Det är vi själva, i form av USA´s förlängda arm, som skapar dessa eländen som nu finns i Syrien och Libyen och dessa länder är tyvärr inte de enda som kastas in i kaos och destruktivitet p g a en girig och skrupulös elit. De dundrande vapenbestyckade flyg som flög i skytteltrafik över Medelhavsregionen det året då förstörelsen av Libyen inleddes, blev en smärtsam påminnelse för oss solbadare om det gymma liv som pågick utanför idyllen och som nu, några år senare, tagit en ände med förskräckelse.
  /Sara

  SvaraRadera
 2. Ja, mönstret med plundringen av länder går enligt samma mall! Igår Libyen, idag Ukraina där Soros, Bildt, Nuland och company stjäl allt som inte är fastsvetsat. Jordbruksmark tas över av internationella storbolag för struntsummor och det ukrainska guldet har förts bort till "okänd" ort (USA) i april 2014. Man stjäl alltså Ukrainas guld och till på köpet ska alltså Ukraina LÅNA pengar av samma typer som stal guldet. Och lånen ska betalas med ordentlig ränta dessutom trots att det idag går att låna pengar nästan räntefritt.

  Benny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det nån som tror att Libyens guldreserv på 144 ton är kvar i landet

   Radera
 3. De som säger att Ryssland invaderar Ukraina, vad de säger är att Sverige i mycket högre utsträckning invaderade Libyen.

  Jag träffade en kille som var gästarbetare i Libyen, han hade lämnat Eritrea för att se världen, jobba och tjäna pengar, gärna möjlighet att skicka hem lite pengar. Han hade jobbat i Sudan, men det blev mer och mer ohållbart när de islamisterna gavs mer och mer inflytande. Så han flyttade till Libyen och arbetade där ett tag, det var bra han tjänade så han klarade sig och kunde skicka hem lite pengar till familjen. Men när de svenska attackplanen flög över hamnstaden där han arbetade så bestämde han sig snabbt, han tog första båt över medelhavet. Här i Sverige har det dock varit svårare att få jobb, han är förbjuden att arbeta under asylprocessen. Jag skjutsade honom till eritreanska ambassaden för ett möte och önskade honom lycka till i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En liiten korrigering bara. Det var Natos attackplan. Sverige ägnade sig åt spaningsuppdrag och målfotografering

   Radera
  2. Enligt den officiella historien iaf. Från marken ser du inte skillnad, så för alla människor i Libyen kunde de svenska planen lika gärna varit bombplan.

   Radera
  3. Den svenska skulden är lika stor oavsett vilka plan man använda och vilken deras uppgift än var

   Radera
 4. Jag heter fru Angel Mariana. Jag bor i Portugal och är en väldigt glad kvinna idag? Jag sa till mig själv att alla långivare som skulle kunna förändra mitt liv och min familj, jag kommer att hänvisa till den som söker lån till dem. De gav mig och min familj lycka, jag var i behov av ett lån € 150,000.00 För att börja mitt liv överallt som en änkling med 3 barn hänvisar jag till det här ärliga och gudslånet från onlineföretaget som hjälpt mig med ett lån på € 150.000,00, de är faktiskt GUD som fruktar till människor, ett anseddat utlåningsföretag.

  Jag är väldigt glad att ha fått mitt lån från dem förra veckan. Om du behöver ett lån och du är 100% säker på att betala lånet, vänligen kontakta dem och snälla berätta för dem att fru Angel Mariana tog upp dem. Kontakta via E_mail: {tuerkiyefinansbank@linuxmail.org} eller {tuerkiyefinansbank@gmail.com

  Fru Angel Mariana

  Vittnesmål om hur jag fick mitt lån

  SvaraRadera
 5. behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.