fredag 8 juli 2011

En gång i tiden hade jag mustasch

Junholt tänker behålla sin mustasch!

En gång i min ungdom hade jag mustasch. Det var ganska vanligt med långt hår, polisonger och mustach på den tiden. Det var naturligtvis manligt. Socialdemokraternas partiledare Håkan Junholt har mustasch. Kvinnor har inte samma förutsättningar i detta avseende. Skäggväxt är manligt och vad är det för fel med detta. Jo, enligt Ylva Johansson är det en "manlighetssymbol" .
- När Håkan Juholt valdes till partiordförande så stod man ­viftade med mustascher. Jag fick en obehaglig känsla av det. Mustaschen är en manlighetssymbol. Det är viktigt det här med symboler också i vårt eget parti, sade Ylva Johansson till Expressen

Ylva Johansson är kandidat till ordförandeposten i sossarnas kvinnoförbund. Med den inställning denna kvinna i stora öronhängen, rödmålade läppar och långa ögonfransar har, är det bara att hoppas att partiet är förståndigt nog att inte välja henne.
Radikalfeminismen har sig allt underligare uttryck.

1 kommentar:

  1. Ylva Johansson borde torka av sig läppstiftet från sina röda läppar, klippa av sig ögonfransarna och skära av sig brösten. De är alla kvinnlighetssymboler!

    SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.