torsdag 31 augusti 2017

Ett ja till NATO är ett ja till kärnvapen


Vi har nu fått bekräftat att ett ja till Nato är ett ja till kärnvapen. Det är till och med så illa att vi måste acceptera kärnvapen för att få hänga med på sladden. Det avgörs nu om värdlandsavtalet med Nato är det lydstatatsvtal som många hävdat att det är.
Bakgrunden är att Sverige i FN röstade för ett globalt förbud mot kärnvapen. 127 länder röstade för medan världens kärnvapenländer, inklusive USA, Ryssland och Kina, samt flertalet Nato-länder bojkottade mötet. För att förbudet ska träda i kraft skall det ratificeras av 50 länder. (AB) 
Utrikesminister Margot Wallström var nöjd:
Det är en mycket betydelsefull process som nu gått i mål, den första multilaterala förhandlingen på kärnvapenområdet på drygt 20 år, säger utrikesminister Margot Wallström i ett uttalande.
Sedan har det varit ganska tyst, tills nu, även bland NATO-lobbyn. Tills nu! För plötsligt visade det sig att pappa USA hotade att bryta samarbetet med Sverige och förmodligen en massa andra länder om vi skrev under avtalet. På givet kommande hoppade alla trogna Nato-hundar upp och viftade på svansen. Blixtsnabb ledare i Expressen och DN, som fördömde Sveriges agerande och kallade Margot Wallström för naiv och att Sveriges säkerhet hotas om kärnvapen förbjuds på svensk mark.
Gunnar Hökmark (Nato)
Den gamla trogne gårdvaren Gunnar Hökmark lydde omedebart husses kommando med en debattartikel i Aftonbladet.  Krigshöken motiv till att Sverige inte ska skriva under avtalet är att Nordkorea har kärnvapen. Sådana länder ska mötas med militära muskler och sanktioner.
Ursäkta mig "Höken", men blandar du inte äpple och päron nu? Kärnvapenförbud ska inte införas för att ett land har kärnvapen. Är inte det just poängen med ett förbud, att man aktivt ska verka för att få bort detta fruktansvärda vapen.
Det amerikanska hotet lär innebära att de bl a inte kan delta i övningar på svensk mark. Tänk om det vore så väl ändå

2 kommentarer:

  1. Exakt! Detta bevisar som vi alla visste vad avtalet med nato skulle leda till, acceptera Nato kärnvapen, och så på svensk mark om Nato kräver.
    Herrejösses vad händer egentligen? Finns det ingen i detta avlånga land som kan stå emot denna propaganda för krig, kärnvapen osv?

    SvaraRadera
  2. Goddag, jag är Josef Lewis. En ansedd, legitim och ackrediterad långivare. Vi ger ut lån av alla slag på ett mycket snabbt och enkelt sätt, Personligt lån, Billån, Hemlån, Studentlån, Företagslån, Uppfinningslån, Skuldkonsolidering. etc

    Få godkänd för ett företags eller personliga lån idag och få pengar inom samma ansökningsvecka. Dessa personliga lån kan godkännas oberoende av din kredit och det finns många glada kunder att säkerhetskopiera detta krav. Men du får inte bara det personliga lånet du behöver. du får den billigaste. Detta är vårt löfte: Vi garanterar Den lägsta kursen för alla lån med fria säkerheter.

    Vi strävar efter att lämna ett positivt hållbart intryck genom att överträffa förväntningarna hos mina kunder i allt jag gör. Vårt mål är att behandla dig med värdighet och respekt samtidigt som du tillhandahåller högsta kvalitetstjänsten i god tid. Ingen social trygghet Antal krävs och ingen kreditkontroll krävs, 100% garanterad. Vänligen svara omgående med hjälp av detaljerna nedan om du är intresserad av ett lån och vara fri från bedrägerier ..

    E-post: progresiveloan@yahoo.com
    WhatsApp: +16626183756


    SvaraRadera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.