måndag 21 september 2015

USA och Nato bakom flyktingkrisen


Europa översvämmas av flyktingar från framför allt Syrien. Europeiska politiker slåss om vem som ska ta minst ansvar för dessa krigsdrabbade människor. Få talar om orsaken till att människor måste fly och vem som bär det yttersta ansvaret. Och vad som måste ske för att få ett slut på eländet, nämligen att sätta stopp för krigen. Men för att det ska ske måste man inse att kejsaren (USA) är naken.
Med vilken rätt har USA och dess lakejer (inklusive Sverige) att bestämma över vilka som ska regera i olika länder? Vilken rätt har man att stödja statskupper, beväpna oppositionsgrupper tusentals mil från den egna gränsen? Vilken rätt har man att initiera krig, som dödat 2 miljoner människor, skadat mångdubbelt fler och drivit miljoner på flykt? Vem har bett om detta? Folken? Beställaren är en annan, en mörkerkraft, en gud vid namn Mammon!
För den som vill se sanningen, ligger den öppen för alla som vill söka den. Man måste dock ta sig förbi propaganda och MSM för att hitta den.
Planer på att störta misshagliga regimer i mellersta östern drogs upp redan i samband med förberedelserna för första Irak-kriget.
I ett tal 2007 berättade den amerikanske generalen Wesley Clark att Pentagon redan 1993 tagit fram planer för att byta ut regimerna i Irak, Syrien och Iran m fl. Det skulle börja med Irak och följas av Syrien, Libyen, Libanon, Somalia, Sudan och slutligen Iran.
Detta bekräftades av förre franska utrikesministern Roland Dumas, som i en tv-intervju också berättade att UK började träna syrianska rebeller minst två år innan upproret mot Assad i Syrien startade.
Mellan 2006 och 2010 spenderade USA 12 miljoner dollar (105 miljoner SEK) på ett regimskifte i Syrien. Detta finns dokumenterat i de 7000 dokument Wikileaks släppt och som också bekräftats vara genuina.
6,3 miljoner gick till en organisation, baserad i London, Movement for Justice and Development, Organisationen opererade en satellitkanal, som sände anti-regeringspropaganda i Syrien och spelade en viktig roll vid demonstrationerna mot Assad 2010-2011.
Resterande pengarna användes för att rekrytera och utbilda rebeller, aktivister, samt journalister. De sistnämnde om hur de skulle skriva för att gynna rebeller och andra regimkritiska.
2012 togs initiativ från Frankrike och UK att lätta på vapenembargot mot Syrien för att kunna förse oppositionsgrupper med vapen.
Frankrike var första med ett erkänna den syrianska oppositionen, som Syrien legitima regeringen. Märk väl utan att syrianska folket haft en möjlighet att säga sitt. I december 2012 gav USA sitt stöd till denna nationella front. Trots farhågor om länkar till Al Quada följde 100 länder inklusive EU denna linje.
2014 erkände Frankrikes president Hollande att landet under en ospecificerad period tränat syrianska rebeller,
Från det av USA, Nato och EU krossade Libyen exporterades vapen till rebellstyrkorna. Undersökande journalisten, vinnare av Pulitzer Price, Seymour Hesh, kunde avslöja en hemlig överenskommelse mellan Obama och Turkiets Erdagon om hur CIA och brittiska M16 skulle föra vapen från Libyen till rebellerna i Syrien.
Med största säkerhet hamnade mesta av dessa vapen hos Al Quadas systerorganisation Al Nusra. Andelen jihadister växte nämlign snabbt inom den väststödda Free Syrian Army. 2013 behärskades i princip alla områden rebellerna höll av jihadister.
I augusti 2013 inträffade massakern i Gouta, där över 1000 människor, inklusive 300 barn, dog av en sarin attack (gas). Assad regimen gavs omedelbart skulden för detta. Obama menade att detta var en röd linje som korsats och var beredd att sätta in trupper mot Assad.
Seymour Hesh kunde åter visa på att detta med största sannolikhet var ett verk av rebellerna med stöd av Erdagon i Turkiet, för att få Obama att agera. False flag med andra ord. Detta på grund av att rebellerna var på väg att förlora kriget.
Under tiden har 4 miljoner människor tvingats fly från Syrien. Islamska Staten (IS) växt sig allt starkare, mot vilka USA och dess allierade verkar föra ett låtsaskrig. Religiösa minoriteter förföljs och dödas om de inte lyckats fly, precis som tidigare i Irak och Libyen.
I april skrev jag att Sverige och Nato bär skulden för flyktingkrisen. Det finns ingen anledning att revidera detta påstående. Det förstärks hela tiden
Uppgifterna i artikeln är i huvudsak hämtat från Globalresearch.

4 kommentarer:

 1. Jag slutar aldrig att förvånas av personer som varje dag förbannar medias lögner samtidigt som de, utan att blinka, sväljer deras lögner om krigen i Libyen och Syrien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller Ukraina för att ta ett mer närliggande exempel

   Radera
 2. Jag har gjort samma observation...Anhängare till SD är upprörda över massmedia bevakning om flyktingkrisen, invandring osv, man påstår med viss rätta att MSM döljer fakta om kostnader, brottslighet m.m...Men samtidigt har man inga problem med att tro på medias alla lögner om rysk aggression, ubåtar, gränskränkningar eller Ukraina? Då är plötsligt massmedia tillförlitligt...här snackar vi om att sila mygg och svälja kameler. Man väljer att tro det som passar m a o! Sedan är det väl bara en tidsfråga innan någon EU-politiker tar bladet ifrån munnen och talar om att det är USA som är skurken och orsaken till flyktingströmmarna. Visserligen har tjeckiens president Zeman kritiserat USA men han har ingen formell makt och kan negligeras. Med Orban är det en annan sak och frågan är om han vågar ta steget fullt ut...Natos övning i Ungern visade för invånarna där att man vågar ta ut svängarna om det behövs. Kanske är det av samma orsak som partierna inom sjuklövern är så entusiastiska över ett Nato-medlemskap trots att folket i Sverige inte är intresserade. Här ligger en hund begraven...

  Benny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska typiskt att när Nato upprustar i Tyskland, så är det Rysslands svar som oroar. När USA varit involverat i regimskiften i Ukraina och Syrien, så är det Rysslands motåtgärder som oroar.
   USA har fått ett jätteproblem på halsen i och med att Ryssland på allvar vill gå in och bekämpa de USA-allierade terroristerna i IS och AQ, Al Nusra.´.

   Radera

Kommentera gärna, men använd någon form av namn, eftersom det är svårt att svara anonyma.